Onze geschiedenis

De Vuurvlam is een metaalbewerkingsbedrijf in Tilburg en realiseert al 35 jaar de meest uiteenlopende objecten uit staal en roestvrijstaal, maar ook uit non-ferrometalen als koper, messing, aluminium en zink. De Vuurvlam staat voor ervaring, vakmanschap en creativiteit en is een gevestigde naam in Tilburg. Al vanaf 1982 (opgericht aan de Piushaven en sinds 1996 gevestigd aan de Groenstraat) bedient de Vuurvlam vele bedrijven en particulieren in en om Tilburg en ook ver daarbuiten. In het begin werden voornamelijk eigen producten vervaardigd zoals fruitpersen voor wijnmakers, grelinettes voor hoveniers en schopschijven voor keramisten. Gaandeweg is het accent meer komen te liggen op het leveren van maatwerk voor interieur- en utiliteitsbouw.

Onze mensen

De mensen achter de Vuurvlam zijn Peter Driesser en Paul Snels. Met hun jarenlange ervaring staan zij garant voor een professionele werkwijze en een professioneel resultaat.

 

DSC00169 klein

DSC00164 klein

Onze machines

De Vuurvlam beschikt over een ruim assortiment machines, waardoor nagenoeg alle technieken en oplossingen mogelijk zijn: zaagmachines, boormachines, een guillotineschaar, een kantbank, een platenwals, een profielenwals, een zetbank, buigmachines, mig-mag-lassen, tig-lassen en puntlassen. Waar nodig schakelt de Vuurvlam andere specialisten en experts in. De Vuurvlam beschikt over een rijk netwerk van experts uit allerlei disciplines.

 

Lid Koninklijke Metaalunie

De Vuurvlam is lid van de Koninklijke metaalunie. Dat houdt in dat op al onze offertes, alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten de metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens laatstelijk aldaar neergelegde tekst van toepassing zijn. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

vuurvlam lid metaalunie

Contactformulier